Ποιοι είμαστε

Μια παρέα ανθρώπων που μας αρέσουν τα ταξίδια. Μάλιστα μας αρέσουν τόσο πολύ, που τα ξαναζούμε γράφοντας και ανεβάζοντας τις εμπειρίες μας ώστε να μπορούμε να τις μοιραστούμε περισσότεροι άνθρωποι.

Πιο συγκεκριμένα:

Αντωνία + Θάνος, aka CrazyTourists. Βάλαμε πρώτη την τρελοτουρίστρια για να μπούμε και πρώτοι στη λίστα! Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι στο blogging, οπότε κι εδώ δε θα μπορούσαμε να παρουσιαστούμε διαφορετικά! Ταξιδεύουμε μαζί από το 2001 για διασκέδαση, δουλειά ακόμα και αθλητικές διοργανώσεις (είμαστε και οι δύο φίλαθλοι, αν και διαφορετικών συλλόγων!). Πάντα θέλουμε να δοκιμάζουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις των τόπων που επισκεπτόμαστε και πάντα βγάζουμε πολλές φωτογραφίες! Μπορείτε να μας βρείτε και στα ιστολόγιά μας «Εικόνες του Κόσμου» και «Οι τρελοτουρίστες όταν δεν ταξιδεύουν» και στο Trip Advisor, ενώ την τρελοτουρίστρια μπορείτε να τη βρείτε και στο twitter.

Γιάννης, @ipoulakas, είμαι ο tech guy και designer της σελίδας, λατρεύω την τεχνολογία, και φυσικά τα ταξίδια. Ταξιδεύουμε με τη Δανάη όσο πιο συχνά μπορούμε.

Δανάη. 5 χρόνια blogger έχω γνωρίσει πολλούς bloggers. Όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή με κάποιους θα ταιριάξεις περισσότερο και θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η αγάπη για τα ταξίδια (και όχι μόνο) μας έφερε κοντά με τα υπόλοιπα παιδιά. Κάποιοι γνωριστήκαμε και από κοντά, κάποιοι προς το παρόν μόνο διαδικτυακά. Πέρα από τη νέα μας προσπάθεια θα με βρείτε και στο blog μου GreekCharm όπου θα δείτε λίγο απ’όλα: ταξίδια, μαγειρική, μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, βόλτες και γενικώς ό,τι θέλω να θυμάμαι! Επίσης διατηρώ σελίδες για το blog μου στο Facebook και στο Google+. Για πιο άμεση επικοινωνία μπορείτε να με ακολουθήσετε και στο twitter. See you around!

Νίκος. Είμαι ένας ακόμα ταπεινός μετανάστης στην πρωτεύουσα του κόσμου, που για λόγους συντομίας προτιμούμε να αποκαλούμε Λονδίνο.  Στη Γηραιά Αλβιώνα βρίσκομαι από το Σεπτέμβριο του 2005 και έκτοτε ταξιδεύω ασταμάτητα με σκοπό να βρω ένα μέρος που να είναι πιο όμορφο από την πόλη που άφησα πίσω μου. Ως τώρα, ο κόπος είναι μάταιος. Το ηλιοβασίλεμα στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης είναι κάτι το αξεπέραστο.  Στο twitter θα με βρείτε ως NikosdN

Χρήστος (aka kitsosmitsos). Τελευταίος στη σχετική λίστα, Χρήστος μεν, ελπίζω όχι άΧρηστος δε. Έπειτα από 5 χρόνια blogging, είπαμε με τα υπόλοιπα παιδιά να κάνουμε κάτι διαφορετικό ως βοηθός ταξιδίων. Η εξέλιξη; Θα φανεί στο χειροκρότημα. Μπορείτε να με βρείτε στο Ό,τι φας κι ό,τι πιεις (ταξιδιωτικά, οικολογικά και γενικότερου ενδιαφέροντος) και στον Laxanokitsos (μαγειρικά και του σπιτιού). Θα με βρείτε στα περισσότερα social media ως kitsosmitsos. Αιτήματα φιλίας, σχόλια, παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα. Για άμεση επικοινωνία στο twitter account kitsosmitsos. Επιπλέον κριτικές και προτάσεις δείτε το λογαριασμό μου στο foursquare και στο tripadvisor.

 

Φιλικές συμμετοχές: εδώ θα φιλοξενηθούν μελλοντικά όσες φιλικές συμμετοχές επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια.

 

Ό,τι περιλαμβάνεται στο site προέρχεται από περιγραφές ανθρώπων που πήγαν στους συγκεκριμένους προορισμούς, τους βίωσαν και τους ξαναθυμούνται αναρτώντας τους. Είναι δηλαδή πρωτογενές περιεχόμενο και όχι αντιγραφή. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν αναφορές σε ελεύθερες πηγές όπως η wikipedia για επιπλέον πληροφόρηση του υποψήφιου ταξιδιώτη.