Τα τελευταία 10 και κάτι χρόνια το κομμάτι του blogging έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα. Στην αρχή ως παρεϊστικο κομμάτι, αργότερα άρχισαν οι ξεχωριστές θεματολογίες, ενώ κάποιοι ρομαντικοί ακόμη διατηρούν ποικίλη ύλη. Μέσα από τις αναρτήσεις ο κόσμος φαίνεται ότι έβρισκε ενδιαφέροντα. Βασιζόμενοι σε αυτά τα διαδικτυακά ταξίδια είπαμε ως ομάδα blogtravels να το ενισχύσουμε στήνοντας ένα από τα πρώτα αμιγώς travel blogs.

Έκτοτε έχει κυλίσει αρκετό νερό στο αυλάκι, καθώς λέμε, και οι έλληνες travelbloggers και travelvloggers έχουν αυξηθεί αρκετά. Μία ομάδα από αυτούς αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, διοργανώνοντας το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στη χώρα. Ακολουθεί το αντίστοιχο ενημερωτικό. Από πλευράς της ομάδας του blogtravels.gr τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δελτίο τύπου

Στις 21 & 22 Απριλίου έμπειροι αλλά και επίδοξοι ταξιδευτές θα συμπορευτούν προς έναν κοινό προορισμό: το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Το 1ο Travel Fest στην Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία προσκαλώντας ανθρώπους που αγαπάνε τα ταξίδια, έμπειρους ταξιδευτές και επιχειρήσεις, σε μια διαδραστική σχέση, σε μια ανταλλαγή γνώσεων, μελλοντικών πλάνων και εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Ομάδες, σύνδεσμοι, επιχειρήσεις, gadgets, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο. Ο γύρος της Αφρικής με μοτοσικλέτα, η εξερεύνηση της Ασίας με ποδήλατο και η κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ είναι ορισμένες από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες Έλληνες ταξιδευτές, μέσα από ιδιαίτερες παρουσιάσεις και άκρως ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό…

Το 1ο Travel Fest περιλαμβάνει όλα όσα θαυμάζεις, όλα όσα ονειρεύεσαι, όλα όσα χρειάζεσαι για να τολμήσεις τις μικρές και μεγάλες σου αποδράσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.