Δύο περίπου μήνες μετά το πρώτο ταξίδι ομάδας Greek Travel Bloggers στη Χερσόνησο, η δεύτερη κατά σειρά πρόσκληση προέρχεται από τη Λήμνο, το νησί του Ηφαίστου! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο ταξίδι σχεδιαζόταν καιρό πριν και τώρα δόθηκε η σχετική ευκαιρία. Η παρέα αυτή τη φορά είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς πέρα από τις 3 Μαρίες (Μaryhop, TravelStoriesFromMyWorld και MyLandingRunway) και του φίλτατου Κώστα Runvel, προστίθενται 3 ακόμη bloggers. Πρόκειται για την Άννα Dreamista, τον Γρηγόρη της ομάδας Cyberotsarka και τον Μάνο Tripment. Η πρόσκληση και φιλοξενία είναι από το Pravlis Travel και το Taste Lemnos, τους οποίους και ευχαριστούμε.

lemnos

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Εκ μέρους του Pravlis Travel και του Taste Lemnos θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία συνεργασία που σκοπό έχει τη στοχευμένη τουριστική προβολή της Λήμνου μέσα από σύγχρονα κανάλια πληροφόρησης.

Τα travel blogs είναι μια νέα τάση ενημέρωσης του κοινού που ενδιαφέρετε για ταξίδια και αρχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό είναι ήδη καθιερωμένο. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ο πιο φιλικός και μη δημοσιογραφικός τρόπος έκφρασης των αρθρογράφων bloggers προς τους αναγνώστες τους.

Δράττοντας της ευκαιρίας διάδοσης των travel blogs, οι δύο επιχειρήσεις αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με κοινό σκοπό την προβολή της Λήμνου στους υποψήφιους ταξιδιώτες. Έτσι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15 – 17 Μάϊου θα φιλοξενήσουμε την ομάδα 8 Ελλήνων travel bloggers στο νησί μας, που θα ξεναγηθούν στις μοναδικές ομορφιές του. Γεύσεις, αρώματα, φύση, Άνθρωποι. Μια αληθινή φιλοξενία.

Τα αποτελέσματα αυτού του εγχειρήματος θα είναι άμεσα καθώς θα υπάρχουν αναρτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους εδώ στο νησί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και δημοσιεύματα που θα προβληθούν μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του κάθε blogger μετά το πέρας της φιλοξενίας.

Είναι σημαντικό όσο ποτέ άλλοτε για τούτον εδώ το τόπο, η ανάπτυξη συνεργασιών και το δείχνουμε έμπρακτα μέσα από αυτό το εγχείρημα.

Για τη πορεία του εγχειρήματος μπορείτε νa ενημερώνεστε από τις σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα αναζητώντας Taste Lemnos& Pravlis Travel, καθώς και από τις ιστοσελίδες www.tastelemnos.gr & www.pravlis.gr

Με εκτίμηση,

Pravlis Travel – Taste Lemnos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.