Το Πανεπιστήμιο Πειραιά, επεκτείνοντας το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στον τουρισμό (MBA Τουρισμού) που προσφέρει, ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια για όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, μέσω προγράμματος e-learning. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
– αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
– επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και στο – σχεδιασμό, τη διοίκηση και την πολιτική του τουρισμού
– αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο

10712756_674305322676801_3876105607933959204_n

Το πρόγραμμα εξ’αποστάσεως περιλαμβάνει σεμινάρια και μαθήματα. Τα μαθήματα είναι διάρκειας 2 μηνών (8 εβδομάδων), με εισηγητές εξειδικευμένα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πειραιώς ή άλλων Πανεπιστημίων και Ερευνητές Τουρισμού (Διδάκτορες- Υπ. Διδάκτορες). Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 2 ή 3 εβδομάδων στη μορφή how to εξειδικευμένων πρακτικών θεμάτων του τουριστικού περιβάλλοντος και επιχειρείν, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών και στελεχών του Ελληνικού Τουρισμού. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος και σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Επιτυχούς Ολοκλήρωσης. Το κόστος ξεκινάει από 80€, ενώ το πρόγραμμα αναλυτικά βρίσκεται εδώ.

Ανάμεσα στα προσφερόμενα σεμινάρια βρίσκεται και ένα του μέλους της ομάδας Blogtravels, του KitsosMitsos. Το σεμινάριο είναι για το Travel Blogging και πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει περιεχόμενο με αξία. Το σεμινάριο αυτό, διάρκειας 2 εβδομάδων, απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε μεμονωμένους ταξιδιώτες, που θέλουν μέσα από το travel blog τους να αναπτύξουν περαιτέρω τη δύναμη των ταξιδιών τους. Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο του Travel Blogging στη σελίδα του eMts.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα αλλά και να κάνετε την εγγραφή σας στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να μπείτε τόσο στο http://ems.unipi.gr/ όσο και στη Facebook σελίδα του προγράμματος. Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, ενώ στρατηγικός εταίρος είναι η HORECA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.