Εκδηλώσεις του διημέρου 27-28/9/14

Προορισμοί: Ω τι κόσμος
Ετικέτες:

Κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.  Κύριος στόχος του εορτασμού αυτού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας. Στα πλαίσια της ημέρας αυτής διοργανώνονται αρκετές εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, φυσικά και στην Ελλάδα. Γι αυτό το διήμερο, λοιπόν, έχουμε να προτείνουμε κάποια πράγματα.

OpenTourism

Καταρχάς, το Opentourism γιορτάζει όπως και κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν. Φέτος όμως είπαμε να γίνουμε μέρος ενός πρωτοποριακού project την ώρα που συμβαίνει: Το Dourgouti Island Hotel. Το Dourgouti Island Hotel είναι ένα Ταξίδι εξερεύνησης σε μια μαγική γειτονιά, τη γειτονιά του Δουργουτίου. Το Opentourism που λατρεύει τον τουρισμό θα αποβιβαστεί στις 27/9 στο νησί και… όπου βγει! To Dourgouti Island Hotel είναι αυτό που χρειάζεται η κάθε πόλη, να βλέπουμε δηλαδή τη γειτονιά μας με τη ματιά του επισκέπτη, του τουρίστα, να προσπαθούμε να τη βελτιώνουμε, να την αναδεικνύουμε και πάνω απ’όλα να την αγαπάμε! Δείτε το πρόγραμμα του Opentourism event αναλυτικά στη σελίδα στο Facebook. Ραντεβού στην Πλατεία θυμάτων Καλαβρύτων στον Νέο Κόσμο.

Πέρα από αυτές τις εκδηλώσεις, σε όλη την Ελλάδα γίνονται αντίστοιχοι εορτασμοί. Μία απλή αναζήτηση μπορεί να κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους. Αναλυτικό πρόγραμμα για την Αττική σε διάφορα μέρη βρίσκει κανείς στη σχετική σελίδα του Αθηνοράματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.