Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις (7-9/2/14)

Προορισμοί: Ω τι κόσμος
Ετικέτες:

Το Σαββατοκύριακο 7-9/2/2014 είναι γεμάτο εκδηλώσεις που αφορούν στον τουρισμό. Όρεξη να έχει κανείς! Οι 2+1 εκδηλώσεις είναι πέριξ της Αθήνας, αλλά είναι καλή ευκαιρία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Πρώτη χρονικά εκδήλωση είναι η καθιερωμένη πλέον HORECA. Η εκδήλωση πραγματοποιείται 7 με 10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, τροφοδοσίες, τρόφιμα, ποτά, μηχανήματα, διακόσμηση και αρκετά άλλα. Το Metropolitan Expo βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο, ενώ θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία από το Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας – προτεινόμενη επιλογή, καθώς ειδικά το Σαββατοκύριακο γίνεται κυριολεκτικά χαμός! Δείτε περισσότερα στο site της HORECA.

Παράλληλα, στις 8 με 10 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό MEC Παιανίας διοργανώνεται το 100% Hotel Show. Η έκθεση αυτή εστιάζει στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την ανακαίνιση, το interior & exterior design και αρκετά άλλα σχετικά θέματα. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης 11:00-21:00, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο hotelshow.gr

Στα πλαίσια της HORECA διοργανώνεται και το OpenTourism XIX ή αλλιώς OpenTourism goes to HoReCa. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 14:30 στην Κεντρική Σκηνή της εκδήλωσης FUTURE HOTEL OF THE WEB. Πληροφορίες και ειδικές προσκλήσεις στο site του OpenTourism.

Γεμάτο Σαββατοκύριακο, λοιπόν. Θα τα πούμε εκεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.