100 ταξιδιωτικές αναρτήσεις BlogTravels

Προορισμοί: Ω τι κόσμος
Ετικέτες:

Σήμερα το πρωί, ξεκινώντας να ανεβάσω μία ανάρτηση για τη Σουηδία και την πόλη της Ουψάλα, συνειδητοποίησα ότι συμπληρώσαμε αισίως τις 100 αναρτήσεις στο BlogTravels.gr! Σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, έχουν προστεθεί πολλοί προορισμοί ανά την υφήλιο, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στο χάρτη ταξιδίων – μία από τις ομορφότερες σελίδες του site,  καθώς τα pins γεμίζουν σιγά-σιγά τον παγκόσμιο χάρτη.

100-map1 copy

Μέσα σ’αυτές τις 100 αναρτήσεις έχουμε προλάβει να ταξιδέψουμε σε διάφορα μέρη. Κυριαρχεί η Ελλάδα με 45 διαφορετικές ταξιδιωτικές αναρτήσεις, λογικό καθώς είναι η έδρα των περρισσότερων μελών της παρέας. Οι αναρτήσεις αφορούν τόσο σε επισκέψεις σε πόλεις της χώρας, σε νησιά κυρίως του Αιγαίου, αλλά και ορεινούς προορισμούς και προτάσεις. Λόγω του όγκου των αναρτήσεων, η Ελλάδα ξεχώρισε από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ακολουθεί η Ευρώπη γενικότερα, πλην την Ελλάδας, με 39 αναρτήσεις που καλύπτουν 11 διαφορετικές χώρες, φτάνοντας μέχρι τη μακρινή Ισλανδία, την οποία έχουμε καλύψει πλήρως! 8 αναρτήσεις έχουμε αφιερώσει στην Αμερική, με κύριες αναρτήσεις αυτές της Κούβας. Έπεται η Ασία με 3 μακρινά ταξίδια σε Καμπότζη, Σιγκαπούρη και Μαλδίβες και η Αφρική με 2 επισκέψεις στην Αίγυπτο. Τέλος, έχει προστεθεί η κατηγορία “Ω τι κόσμος” με αναρτήσεις ποικίλου ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος.

Τα ταξίδια συνεχίζονται όπως και οι αναρτήσεις. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, τα ταξίδια που γράφονται, μένουν. Αρωγοί σ’αυτή την προσπάθεια είναι και τα μέλη της ευρύτερης παρέας που μοιράστηκαν τα ταξίδια τους – η CaterinaX, ο Gyrolar, η Ιωάννα, η Lena_zip, η Ελένη, ο VasilisKost και ο Hfaistiwnas. Φυσικά, ιδιαίτερη μνεία για όλους τους αναγνώστες, φίλτατους συν-ταξιδιώτες που μας αρέσουν τα ταξίδια και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, καθώς και τους φίλους της σελίδας στο Facebook.

Εκ μέρους της παρέας του BlogTravels.gr και συγκεκριμένα της Αντωνίας και του Θάνου, του Γιάννη και της Δανάης, του Νίκου και του Χρήστου, ευχόμαστε καλή συνέχεια στα ταξίδια μας!

1 σχόλιο για την ανάρτηση “100 ταξιδιωτικές αναρτήσεις BlogTravels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.